Magazin
04 Eyl 2013 13:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

LEZBİYEN AŞIKLAR O DERGİ İÇİN SOYUNDU!

Adèle Exarchopoulos ve Léa Seydoux, "Première" dergisinin yeni sayısı için özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. GALERİ

Bu yıl Uluslararası Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan film "La Vie d'Adèle" filminin oyuncuları Adèle Exarchopoulos ve Léa Seydoux, "Première" dergisinin yeni sayısı için özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Abdellatif Kechiche yönettiği, iki genç kız arasındaki tutkuyu ve ilk cinsel deneyimleri konu alan filmin cesur oyuncuları Exarchopoulos ve Seydoux, Première'in kameraları karşısında oldukça rahat ve seksiydi. 4 Eylül'de yayımlanacak olan dergide yer alacak fotoğraflar basına sızmazken, kulis görüntüleri ve çekimlerin kamera görüntüsü kamuoyu ile paylaşıldı. "La Vie d'Adèle"de aşık, üzgün, tutkulu, tamamen hakikiki karakterler olarak seyrettiğimiz genç aktrislerin fotoğrafları, dergi için Eva Sakellarides tarafından çekildi.

Film, cinselliğe çekincesiz yaklaşımı ve gerçekçiliğiyle sansür ve sanat tartışmalarına da yol açmıştı. İki genç kızın yıllara yayılan birliktelikleri üzerinden yaşamın ve aşkın sorgulandığı "La Vie d'Adèle" Julie Maroh'nun "Le bleu est une couleur chaude" adlı romanının sinema uyarlaması. Film, bu yıl İstanbul'da, 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında İKSV tarafından 12. kez gerçekleştirilecek olan Filmekimi'nde gösterilecek.

İŞTE O POZLAR : FOTO GALERİ