Gündem
05 Nis 2011 10:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

KUMANDASI YOK AMA 3 YILDA 5 KEZ ZAPLADI!

24, NTV, Habertürk, TRT Haber ve ardından şimdi de A Haber'e geçen Gülay Özdem için Kumandası yok ama üç yılda beş kez zapladı deniliyor

NTV'de gece haberlerini sunduğu dönemde 'Yeni Banu Güven' olarak gösterilen Gülay Özdem, 2008'den bu yana 5 kanalda çalıştı. Son durağı A Haber olan güzel spiker, 'Sürekli kanal değiştiriyormuş gibi gösteriyorlar. Ama ben profesyonelim' dedi.

3 YILDA 5 KANAL DEĞİŞTİRDİ

Haber bültenlerinin tanınmış yüzü Gülay Özdem, 3 yılda 5 kanal değiştirerek ilginç bir rekora imza attı. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan 33 yaşındaki Özdem, radyoculukla başladığı kariyerinde haber spikerliğine ilk olarak Kanal 24'te adım atmıştı.

Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in haberine göre 'güzelliği ve tarzıyla ünlü spiker Banu Güven'e benzetilen Özdem, çok geçmeden NTV'ye transfer olarak 'Gece Bülteni'ni sunmaya başladı. Yayının geç saate alınması nedeniyle NTV'den ayrılan Gülay Özdem, Habertürk'le anlaştı. Sadece iki gün yayına çıkan Özdem, Habertürk'ten ayrılık nedenini 'Acele karar vermişim, orada mutlu olamazdım' diye açıkladı.

SON DURAĞI A HABER OLDU

TRT Haber'e geçip, '10'dan Sonra' adlı programı sunan Gülay Özdem'in son durağı ise A Haber oldu. Özdem, yeni işiyle ilgili olarak 'İnsanların beni sürekli kanal değiştiriyormuş gibi yansıtmalarından rahatsız oluyorum. Profesyonel düşünmek lazım. Teklif geliyor ve ben de o teklifi değerlendiriyorum. Kendimi daha iyi yansıtabileceğim ve işimi iyi yapabileceğimi düşündüğüm yerlerde çalışıyorum' diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR KADIN DEĞİLİM

Burcu Esmersoy, Banu Güven, Nazlı Öztarhan gibi isimlerle birlikte Türkiye'nin en güzel spikerleri arasında gösterilen Gülay Özdem, 'Çok güzel bir kadın değilim. Güzel mankenler var. Ben minyon, ufak tefek bir kadınım. Manken gibi de bir fiziğim yok' diye konuştu.