Televizyon
03 Ağu 2010 07:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

KÜÇÜK SIRLAR'A GECEYARISI OPERASYONU! DİZİDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK!

Kanal D'nin reyting rekoru kıran dizisi “Küçük Sırlar”ın seti önceki gece ilginç bir olaya sahne oldu.

İstanbul’da yaşayan bir grup zengin aile çocuğunun ışıltılı yaşamını konu alan dizinin setinde gece yarısı operasyonuyla yönetmen değiştirildi.

Çekimleri geçen ay başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyordu. Ancak Çakıroğlu diziyi çok yavaş çektiği için başta Sinem Kobal olmak üzere oyuncu ekibinin tepkisiyle karşılaştı, bunun üzerine yapım şirketi Tim’s Productions yönetmen değişikliği yaptı ve “Acı Aşk” filmini çeken Taner Elhan’la el sıkıştı.

Bir ayda hiçbir şey değişmedi
Ancak konunun basında yer almasının üzerine yapım şirketi daha önce uzun süre çalıştıkları Kerem Çakıroğlu’nun kariyerine zarar vereceğini düşündükleri için bu değişiklikten vazgeçti ve Çakıroğlu’nun yurtdışında yaşayan çocuklarını görmek için geçici süre diziyi bıraktığını açıkladı ve dizinin yönetimini yeninden Çakıroğlu’na emanet etti. Bir aylık zamanda dizinin çekimleri beklenen hızda ilerlemeyince ve yönetmen eskisi gibi çok fazla tekrar plan çekince yapım şirketi yine bir değişiklik kararı aldı.

Set karıştı, yeni yönetmen geldi
Önceki gece İstanbul Lisesi yönetiminin öğrenci rollerinin kötü örnek olduğu iddiasıyla gösterdikleri tepki nedeniyle Mimar Sinan Üniversitesi’ne kaydırılan dizinin seti karıştı. Yapımcı Timur Savcı seti ziyaret etti ve yönetmen Kerem Çakıroğlu ile bir süre konuştu. Ardından Çakıroğlu setten ayrıldı ve yönetmen koltuğunu yine bir süredir “Kavak Yelleri”ni yöneten Taner Elhan geçti. Çakıroğlu’nun da Elhan’ın yerine “Kavak Yelleri”ni yöneteceği belirtildi.