Gündem
24 Eyl 2023 13:14 Son Güncelleme: 24 Eyl 2023 13:28

Kuaför salonu ‘uçak’ hediye ediyor! Değeri dudak uçuklattı!

San Kuaför ismindeki kuaför salonu müşterilerini uçak hediye etme kararı aldı.

San Kuaför, müşterilerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Kuaför salonu, müşterilerine gerçek uçak hediye etme kararı aldı. Yetkililer, bu kampanya hakkında ayrıntıları paylaştılar.

San Kuaför salonları, tek seferde 777₺ ve katları tutarında ürün veya hizmet satın alan herkesin çekilişe katılabileceğini duyurdu. Kazanan kişiye, Evektor Sportstar RTC marka bir uçak hediye edileceğini ve uçağın ortalama değerinin 2,5 milyon lira olduğu açıklandı.

Çekiliş, bir San Kuaför şubesinde noter huzurunda gerçekleşecek ve kazanan kişiye burada teslim edilecek. San Kuaför'ün yaptığı duyuruda, "Türkiye'nin en büyük çekilişlerinden birini yaparak, bir şanslı müşterimize UÇAK veriyoruz. Evet yanlış duymadınız. Uçak bileti değil, oyuncak değil, maket değil... Bir şanslı müşterimiz gerçek bir uçağın sahibi olacak." denildi.

Katılım şartları ise şu şekilde açıklandı:

1- Kampanya katılım şartları nelerdir? 

San Kuaför salonlarından tek seferde 777₺ ve katları tutarında ürün ve/veya hizmet satın alan herkes katılabilir. 

2-Çekiliş ne zaman, nerede olacak? 

25.11.2023 tarihinde, saat 12:00’da San Kuaför Levent Şubesi; Levent Mah. Nispetiye Cad. İriz Sk. No: 16/19 Beşiktaş/İstanbul adresinde noter huzurunda yapılacak. Dileyen herkes orada bulunabilecek veya canlı izleyebilecek.

3-Vergiyi kim ödeyecek? 

KDV ve ÖTV hariç, diğer yasal yükümlülük, vergi ve harcamalar talihlilere aittir. 

4-Uçağı kazanan nasıl, ne zaman teslim alacak? Nasıl değerlendirecek? 

İkramiyelerin son teslim tarihi 31.12.2023. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez. Talihli uçağı satabilir ya da kiralayabilir. 

5-Biletimi kaybedersem ne olacak? 
İkramiye için biletin aslını ibrazı gereklidir. Kaybettiğiniz takdirde çekilişi kazansanız bile uçağın sahibi olamazsınız, yedek talihliler değerlendirilir. 

​6-Asıl talihli ortaya çıkmazsa ne olacak? 
İkramiye kazanan asil talihlinin 14.12.2023 ve yedek talihlilerin 29.12.2023 tarihine kadar başvurması gerekiyor. 

​7- Kazanmak için yaş sınırı var mı?
18 yaşından küçükler katılamaz ve kazanamaz.

​8-Uçağın markası ve değeri nedir?
Uçak EVEKTOR SPORTSTAR RTC markadır. Ortalama değeri 2,5 milyon liradır ancak döviz kuru arttıkça bu fiyat artmaktadır. Talihli uçağı satabilir ya da kiralayabilir.