Gündem
27 Ağu 2012 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

KRİTİK AZİZ YILDIRIM-ALEX GÖRÜŞMESİ NASIL SONUÇLANDI?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Başkan Aziz Yıldırım ile arasındaki görüşme sona erdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son 2 maçta kadro dışı kalan Alex de Souza, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kritik bir görüşme sona erdi..

Öğlen saatlerinde kulüp binasında bir araya gelen Aziz Yıldırım ve Alex de Souza, yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından toplantıyı sona erdirdi. İkilinin görüşmesinden olumlu bir sonuç çıktığı öğrenilirken başkan Aziz Yıldırım’ın tesislerden ayrılmasının ardından Alex bir süre de Asbaşkan Ali Yıldırım ile konuştu.

Brezilyalı futbolcunun akşam yapılacak idmana katılacağı belirtildi. Ayrıca Fenerbahçe kulübünün ilerleyen saatlerde konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor

Aziz Yıldırım Kadıköy’de oynanan Gaziantepspor maçının ardından konu hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış ve Brezilyalı kaptanı saat 14:00’te kulüp binasına toplantı yapmak için toplantıya çağırmıştı.

TOPLANTIDAN AYRINTILAR

-Fenerbahçeli futbolcu Alex suratı asık bir şekilde Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki kulüp binasına geldi.
-Brezilyalı futbolcu kulüp binasına gelirken aracında Serdar Ortaç’ın "Yüzündeki acıyı gördüm" şarkısını dinlediği duyuldu.
-Kulüp binasına ilk önce Asbaşkan Ali Yıldırım, Menajer Hasan Çetinkaya, tercüman Samet Güzel ve en son Alex geldi.

Fenerbahçe Kulübü, görüşmenin bitmesinden 3 saat sonra resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'i bazı konularda uyardığı belirtildi. İşte o açıklama:

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir.  Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre’nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur. Alex de Souza’nun kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir."