Televizyon
06 Nis 2010 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

''KONUŞUN VEKİLİM SÖZ SİZDE'' DEDİLER, VEKİLİN SÖZÜNÜ KESİP REKLAMA GİRDİLER!.. VİDEO

Habertürk ekranlarında hayli ilginç bir canlı yayın bağlantısı yaşandı. Önce ´Konuşun vekilim söz sizde´ dediler, sonra da ´cart´ diye reklama gittiler.

Habertürk ekranlarında öğlen kuşağında hayi ilginç bir canlı yayın bağlantısı gerçekleşti. CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay ve AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli´nin telefonla katıldığı programda şiddetli bir tartışma yaşandı. Son olarak söz alan Okay´ın sözü aniden kesilerek reklama gidildi.

CHP Grup Başkanvekili Okay, ´Bana da sayın Canikli´ye verdiğiniz kadar süre vereceksiniz sanırım.´dedikten sonra Habertürk spikeri ´Tabii sayın Okay. Lütfen bu konuda bir endişeniz olmasın. Size sürenizi verdik zaten..´ cevabını verdi. Spikerin bu cevabı vermesinden saniyeler sonra ise yayın birden kesildi. Ancak bir son dakika gelişmesi nedeniyle değil reklam girilmesi için kesildi yayın. Yani önce ´Konuşun vekilim söz sizde´ dediler, sonra da ´cart´ diye reklama gittiler!

Bu sadece milletvekiline değil aynı zamanda seyirciye de yapılan büyük bir saygısızlık oldu. Spiker milletvekiline söz verirken diğer taraftan yayını kesen Habertürk yönetimi skandala imza attı.