Gündem
26 Eki 2010 13:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:44

KOMEDİ DİZİSİNDE HÜLYA AVŞAR'IN KOCASINI KİM OYNAYACAK?

İşadamı Sadettin Saran'la yaklaşık 3,5 yıl süren birlikteliğini önceki hafta noktalayan ve setlere dönmek için gün sayan Hülya Avşar'a koca aranıyor.

Birbirinden nefret eden iki çocuklu, boşanmış bir çiftin psikolog tavsiyesiyle cumartesi günleri bir araya gelip sahte mutlu aile tablosu oluşturmalarını konu alan komedi dizisinde Hülya Avşar’ın kocasını oynayacak isim için yapımcı Birol Güven, Mazhar Alanson ve Mahir Günşiray ile prensipte anlaştı.
İşadamı Sadettin Saran’la yaklaşık 3.5 yıl süren birlikteliğini önceki hafta noktalayan ve setlere dönmek için gün sayan Hülya Avşar’a koca aranıyor. “Çocuklar Duymasın”, “Kadın İsterse”, “En Son Babalar Duyar”, “Arka Sıradakiler” gibi hatırı sayılır izlenme oranlarına imza atan dizilerin yapımcısı ve senaristi Birol Güven’in yapımcılığında çekilecek, Güven’in kaleme alacağı komedi dizisinde Avşar’ın kocasını oynayacak oyuncu için çalışmalar hızlandı.

İki çocuklu, boşanmış ve birbirinden nefret eden bir çiftin psikolog tavsiyesiyle cumartesi günleri bir araya gelip sahte mutlu aile tablosu oluşturmalarını konu alan dizinin başrolü için Hülya Avşar ile daha önce anlaşılmıştı. Koca rolü için ise yapımcı Güven, oyuncu isimlerini ikiye indirdi. Ünlü yapımcı, müzikte olduğu kadar oyunculukta da başarılı olan MFÖ’nün M’si Mazhar Alanson ve usta tiyatrocu Mahir Günşiray ile prensipte anlaştı. Günşiray’ın yurtdışındaki tiyatro projesi, Mazhar Alanson’un da MFÖ’nün 40. yılını kutlayacak olması nedeniyle yoğun geçecek konser programının belirlenmemiş olması dizinin başlamasını geciktiriyor. Yapımcı, iki koca adayından birinin “Ben hazırım” demesini bekliyor. 
Bülent İPEK / www.haberturk.com