Televizyon
19 Oca 2016 23:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Kolpaçino'da Erkan Petekkaya sürprizi

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ‘Kolpaçino- 3. Devre’ filminde ‘Başkan’ lakaplı takıntılı bir mafya babasını canlandıracak.

Şafak Sezer’in senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu olarak yer aldığı ‘Kolpaçino’ serisinin üçüncü filmi ‘Kolpaçino-3. Devre’nin vizyon tarihi belli oldu. İlk iki filmiyle 1 milyonun üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çeken komedi serisinin yeni filmi ‘Kolpaçino-3. Devre’, 11 Mart’ta gösterime girecek.
Yapımcılığını Film İstanbul’un üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik gibi isimlerin yanı sıra son dönemin popüler dizisi ‘Paramparça’nın yıldızı Erkan Petekkaya da yerini aldı. Filmde ‘Başkan’ lakaplı bir mafya babasını canlandıran Petekkaya’nın filmde kendine özgü tavırlarıyla, takıntılı olduğu seslerle ve slogan sözleriyle dikkat çekeceği belirtiliyor.



FİLMİN TEASER’I GÖRÜCÜYE ÇIKTI
5 yıl sonra vizyona girecek serinin üçüncü filminden ilk görüntüler ve teaser, izleyicinin beğenisine sunuldu. Filmin konusu şöyle: Özgür (Şafak Sezer), Sabri’nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta 20 adet 1 milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat ‘Başkan’, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır...