Gündem
26 Kas 2023 19:01 Son Güncelleme: 26 Kas 2023 19:02

Klozet deliğinden çıkan yılan cinsel organını ısırdı

Tuvaletini yapmak için klozete oturan genç, hayatı boyunca unutamayacağı bir travma yaşadı. 18 yaşındaki genç, klozete oturduktan birkaç dakika sonra cinsel organında yaşadığı büyük bir acıyla sıçradı. Klozete baktığında ise beyninden vurulmuşa döndü.

Dünyayı şoke eden olay Tayland'da bir gencin başına geldi. Tayland'ın başkenti Bangkok'un 20 kilometre kadar kuzeyinde bulunan Nonthaburi'de yaşayan 18 yaşındaki genç tuvaletini yapmak için klozete oturdu. Birkaç dakika sonra büyük bir acıyla sıçradı.

18 yaşındaki Siraphop Masukarat adlı genç, tuvaletini yapmak üzere klozete oturduğunda, cinsel organında ani bir acı hissetti.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Korkuyla yerinden fırlayan genç, klozette bir yılan olduğunu gördüğünde ise hayatının şokunu yaşadı. Bir buçuk metre uzunluğundaki yılanın soktuğu genç, kanlar içerisinde kaldı. Yaralarının tedavi alınması için hemen Bang Yai Hastanesi'ne kaldırılan gence üç dikiş atıldı. Yılan saldırısı nedeniyle herhangi bir bakteri bulaşmaması için antibiyotik tedavisine başlandı.

"YILAN BÜYÜK DEĞİLDİ AMA CANIM ÇOK ACIDI"

Siraphop, "Tuvalet ihtiyacımı gidermek isterken birkaç dakika sonra ani bir acı hissettim. Klozete baktığımda ise içinde bir yılan olduğunu gördüm. Yılan çok büyük değildi ama canımı çok acıttı. Umarım en kısa zamanda sağlığıma kavuşabilirim." ifadelerini kullandı.

Siraphop'un annesi Sutapath ise, "Gerçekten çok korktum, yılan eve nasıl girdi hiç bilmiyorum" diye konuştu.