Gündem
16 Ağu 2023 20:57 Son Güncelleme: 16 Ağu 2023 20:59

Kız arkadaşını kablo ile boğarak öldürdü! Kan donduran cinayet

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 26 yaşındaki bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosu ile boğarak öldürdü. Cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay, gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Tepe Emlak Konutları'nda meydana geldi. Çerkezköy'de bir fabrikada çalışan Ümit I., İstanbul'da yaşayan kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i kiraladığı otomobille alıp, ilçeye getirdi.

Kiralık evde ikili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmada Ümit I., Züleyha Adıgüzel'i elektrik süpürgesinin kablosu ile boğarak öldürdü.

SABAHA KADAR BEKLEDİ ARDINDAN TESLİM OLDU

Sabaha kadar cesedin başında bekleyen Ümit I., ardından emniyete giderek, olay anlatarak teslim oldu. Bunun üzerine eve giden polis ve sağlık ekipleri Züleyha Adıgüzel'in öldüğünü belirledi.

Talihsiz kadının cesedi Tekirdağ Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.