Magazin
22 Şub 2016 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Kıvanç Tatlıtuğ evlendi annesi sosyal medyadan bombaladı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta stil danışmanı Başak Dizer ile evlendi. Oğlunun nikahına katılamayan Nurten Tatlıtuğ'un sosyal medyadaki paylaşımları olay yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün stil danışmanı aşkı Başak Dizer’le Paris’te evlendi. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ’un katılmaması da çok konuşuldu.

Nurten Hanım’ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer’i istemediği için Paris’e gitmediği iddia edildi. Anne Tatlıtuğ,“Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım” açıklaması yapsa da düğünden birkaç gün önce Facebook’tan yaptığı paylaşımlar tam aksini gösteriyordu. Nurten Tatlıtuğ, Facebook’ta düğünden 2 gün önce “Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” ve“Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” yazılarını paylaştı.

Sağlık sorunları nedeniyle en mutlu gününde oğlunun yanında olamayan Nurten Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’un evlendiğini ancak telefonla yapılan 3G bağlantısı ile görebildi. Anne Tatlıtuğ’un düğünden önce ve sonra facebook’ta yaptığı paylaşımlar ise oldukça manidardı.



TEBRİK MESAJI YOK
Düğünden 1 gün önce kaktüsü andıran ve kayınvalide koltuğu esprisi yapılan bir kanepenin fotoğrafını paylaşan anne Tatlıtuğ, yine aynı gün profilinde şu cümleyle başlayan manidar bir yazı yayınladı: “Doğru eş, uzun zaman flört ettiğin kişi değildir." Nurten Tatlıtuğ, aktif bir şekilde kullandığı Facebook hesabından oğlunun düğünüyle ilgili tek bir tebrik mesajı dahi yayınlamadı. Anne Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’un evlendiği saatlerde ise şu cümleleri paylaşarak tepkisini bir kez daha gösterdi: “Unutmayın, bu dünyada sırtınızı her zaman dayayabileceğiniz tek şey ailenizdir.”



KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?
Ekranların gözde oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, 1983 doğumludur.Best Model of Turkey ve Best Model of the World gibi yarışmalarla adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk kariyerine Gümüş adlı diziyle başlamıştır. Performansıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, Mehmet karakteriyle adından söz ettirmiştir. Ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerindeki asıl çıkışını Aşk-ı Memnu ile yapan Kıvanç Tatlıtuğ, 2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

BAŞAK DİZER KİMDİR?
Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Başak Dizer, Mimar Sinan Üniversitesi Moda bölümü mezunudur. Bir dönemin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, dizinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ'un elbiselerini tasarlamıştır. Londra'da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev alan Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır.