Televizyon
24 Mar 2010 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

KISMETSİZ DAYAK BİLE YENMEZ! İCLAL AYDIN HANGİ DİZİLERİ KAPTIRDI?

Tv8'de Oktay Kaynarca ve Zara'nın sundukları Salı Sefası programına katılan İclal Aydın, "Türk Malı dizisindeki rolünü Binnur Kaya'ya kaptırdı" şeklindeki haberlere tepki gösterdi...

Tv8’de Oktay Kaynarca ve Zara’nın sundukları Salı Sefası programının bu haftaki konukları Hüseyin Turan, İclal Aydın ve Altan Erkekli oldu.

Altan Erkekli ilk kez bir programda türkü söyledi 

Yozgat’ın Erkekli köyünden olan Altan Erkekli rahmetli babasının çok sevdiği ve dinlerken ağladığı bir Yozgat türküsü olan “Dersini Almıştı Ediyor Ezber”i canlı yayında seslendirdi. 

İclal Aydın: Kısmetsiz dayak olmaz  

Programda son günlerde çıkan "Binnur Kaya'ya rolünü kaptırdı" haberleri için açıklamada bulunan İclal Aydın şunları söyledi: 

"Binnur’la ilgili bir şey söylemek istiyorum. Hem çok sevdiğim bir arkadaşım hem de hayranlıkla izlediğim bir oyuncu… Gündemde bir haber oldu İclal rolünü Binnur’a kaptırdı diye. Ben bunu Binnur’a yapılmış bir ayıp olarak görüyorum… Binnur Kaya’ya rol kaptırılmaz. Binnur Kaya’nın kendi seyircisi vardır zaten; onu bekleyen onu izleyen… Evet ilk sözleşme benimle yapılmıştı ben de uzun süre bekledim ama sizler de bilirsiniz bu kısmet meselesidir. Sofrada herkes kendi ekmeğini yer, dolayısıyla bir yapımcının yapabileceği en doğru şeydi Şafak ve Binnur’u bir araya getirmek… Hazır yeri gelmişken söylemek istedim ne Ali Gündoğdu ile ne ortakları ile ne de Süreç Film ile herhangi bir tatsızlık yok aramızda… Ben de projeye baktığımda evet Binnur ve Şafak dedim doğru olan… Binnur Kaya bir proje insanıdır. Ben onun adına kendimi kötü hissediyorum…  

Ben Adanalı’da da Oktay’ı kaptırdım. Adanalı dizisinde anlaşma yaptım kısmet olmadı… Türk Malı olmadı, Canım Ailem dizisi kapıdan döndü; bu işler böyle, kısmetsiz dayak bile yenmez."