Gündem
11 Eyl 2023 11:52 Son Güncelleme: 11 Eyl 2023 12:12

Kısmetse Olur yarışmacısı Gamze Göktürk estetik kurbanı oldu! O doktorla ilgili olay CNN Türk detayı

Kısmetse Olur’un eski yarışmacısı Gamze Göktürk estetik kurbanı oldu. Söz konusu estetik faciasının mimarı Dr. Hüseyin Tırman’ın geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te çıkıp estetik üzerine konuşması ise tepki çekti.

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur’un eski yarışmacısı Gamze Göktürk estetik kurbanı oldu.

Dr. Hüseyin Tırman’ın polikliniğinde estetik operasyon yaptıran Göktürk, ‘hatalı ve eksik’ uygulamalar sonrasında sağlık problemleri yaşadığını ileri sürdü.

 

Konuyla ilgili başına gelenleri Show Haber ekranlarında anlatan isim, daha sonrasında doktorun hakaretlerine ve ‘asılsız ihbarlarına’ maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa başvuruda bulundu.

“HABERLERE ÇIKINCA HEDEF OLDUM”

Televizyona çıktıktan sonra Dr. Hüseyin Tırman’ın hakaretler ettiğini ve hakkında üst üste ‘asılsız ihbarlarda’ bulunularak kendisini hedef haline getirildiğini dile getiren Gamze Öztürk, savcılığa verdiği ifadede yaşadıklarını şöyle dile getirdi:

“Nişantaşı’ndaki ikametime 2 defa mafya kılıklı insanlar gönderdi. 2 gün sonra da evde fuhuş yaptırdığım hususunda asılsız ihbarda bulununca polis baskını yapıldı… Bunların üzerine izimi kaybettirmek için Ortaköy’deki bir otele geçtim. Burada da beni buldu. Otel sahibini arayıp, ‘bu kadın oro..., fuhuş yapıyor, onu buradan atacaksınız, sizi de polise ihbar ederim’ demesi üzerine otelden de ayrıldım.”

 

DİĞER HASTALARI DA ŞİKAYETÇİ

Dr. Hüseyin Tırman ile ilgili internette de çok sayıda şikâyet olduğu ortaya çıktı.

İşte o şikayetlerden bazıları…

CNN TÜRK’TE ESTETİK ÜZERİNE KONUŞTU

Tüm bu yaşananların üzerine Dr. Hüseyin Tırman’ın geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te haber bülteni içinde yayınlanan ‘Mercek Altında’ adlı bölüme konuk olduğu ortaya çıktı. Hakkındaki şikayetlere rağmen doktorun estetik yaptıracaklar için CNN Türk’te canlı yayında tavsiyelerde bulunması tepki topladı.

 

SAVCILIK TANIKLARI DİNLEMEYE BAŞLADI

Gamze Göktürk’ün şikayeti üzerine savcılık tanıkları dinlemeye başladı. Dosyanın toplanmasının ardından Hüseyin Tırman ile ilgili dava açılması bekleniyor.