Televizyon
28 Ağu 2022 08:43 Son Güncelleme: 28 Ağu 2022 08:45

'Kim Milyoner Olmak İster’de 'romantik' anlar; "Seni seviyorum" dedi soruyu soramadı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı telefon joker hakkını kullanarak eşini arattı, "Seni seviyorum, yarın görüşürüz" deyip telefonu kapattı, soruyu sormadı.

ATV'de yayınlanan Kenan İmirzalioğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de telefon joker hakkını kullanan yarışmacı joker olarak eşini arattı. 30 saniyede soru sorması gereken yarışmacı Osman Çalış, bu süreyi eşine "Seni seviyorum" demek için kullanmayı tercih etti.

Yarışmacı Osman Çalış, "Hangi ülkede kendine ait posta adresi olan, gövdesi dünyanın birçok yerinden sevgili arayanların mektup gönderdiği bir posta kutusu olarak kullanılan 500 yıldan yaşlı bir meşe ağacı vardır?" sorusu için telefon joker hakkını kullandı. Telefon joker hakkını kullanan Çalış, soruyu eşi Zekiye Çalış'a sormak istedi.

O sırada Çalış, İmirzalıoğlu'na "Benim eşimi arama sebebim ona olan sevgimi milyonların önünde söylemek" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu ise oldukça şaşırdı. Yarışmacı, milyonların önünde eşine "Seni çok seviyorum. Nasipse yarın görüşeceğiz" dedi. Eşi ise "Ben de seni çok seviyorum" diyerek yarışmada daha önce görülmemiş bir an yaşandı. Yarışmacı ise soruya yanlış cevap vererek 30.000 TL ile ayrıldı.