Gündem
29 Oca 2011 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

KILIÇDAROĞLU'NUN İMZALI FOTOĞRAFI KAÇA SATILDI?

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemekte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık artırmayla satışa çıkarılan imzalı fotoğrafına ne kadar ödendi?

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemekte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık artırmayla satışa çıkarılan imzalı fotoğrafı, 15 bin TL'ye alıcı buldu.

CHP İl Başkanlığı, Kundu Barut Otel'de 'Birlik ve Dayanışma' yemeği düzenledi. CHP Antalya milletvekilleri Hüsnü Çöllü, Tayfun Süner, Osman Kaptan, Atila Emek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve CHP il, ilçe ve belde belediye başkanları ile yöneticiler yemekte hazır bulundu.

Birlik ve beraberlik içinde seçimlere gideceklerini belirten CHP İl Başkanı Özer Ülken, günün 'dayanışma günü' olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun portre fotoğrafı açık artırmaya çıkarıldı. Üzerinde 'Antalya'ya sevgilerle. 28.01.2011' yazılı ve bin TL'den açık arttırmaya çıkarılan imzalı portre fotoğraf, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından 15 bin TL'ye satın alındı.

Daha sonra ise üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile elinde tespih olan temsili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birlikte yer aldığı karikatür açık arttırmaya sunuldu. Üzerinde 'Recep bey sana güle güle. Bu işi bana bırak. Temiz siyaset zamanı geldi. Geliyor gümbür gümbür Kemal Kılıçdaroğlu geliyor' yazan karikatürü ise CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş 7 bin TL'ye satın aldı. İHA