Televizyon
11 Şub 2014 15:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Kılıçdaroğlu'nun dinlettiği ses kayıtlarını hangi haber kanalları yayınladı?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıkladığı ses kayıtlarını dinletti, bir çok kanal yayını sonradan verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yolsuzluk soruşturmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sabah ve ATV’nin satışı için oluşturulan havuza para aktardığı öne sürülen işadamlarına ait olduğu iddia edilen telefon görüşmelerini dinlettiği CHP grup toplantısında CNN Türk dışındaki haber kanalları tapelerin dinletilmesine kadar canlı yayına geçmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sabah ve ATV’nin satışı için oluşturulan havuza para aktardığı öne sürülen işadamlarına ait olduğu iddia edilen telefon görüşmelerini dinletti.

CNN TÜRK DIŞINDA HABER KANALLARI GÖRMEDİ

Mahkeme kararıyla dinlenen telefon görüşmelerinin tapeleri, ana akım medya tarafından yayınlanmadı. CNN Türk dışındaki haber kanalları, Kılıçdaroğlu tapeleri dinlettikten sonra, canlı yayına geçti. NTV, Habertürk, 360, TRT Haber kayıtları görmemeyi tercih etti. Bilindiği gibi CHP lideri Kılıçdaroğlu grup toplantısında ses kayıtlarını dinleteceğini bir hafta önceki grup toplantısında açıklamıştı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun ses kasetlerini dinlettiği sırada NTV yayını:



Habertürk kanalı ise Kılıçdaroğlu'nun ses kasetlerini dinlettiği esnada kredi kartlarıyla ilgili bir haberi verdi.



CNN Türk Kılıçdaroğlu'nun dinlettiği ses kasedini veren kanallar arasındaydı: