Gündem
24 Eyl 2023 22:05 Son Güncelleme: 24 Eyl 2023 22:08

Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul çıkarması! Sürpriz isimler yanına koştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İl Kongresi öncesi İstanbul'a sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında, 'Değişimciler'in İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik de yer aldı. Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultanbeyli'de kadınlarla buluştu. Yapılan görüşmede Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Değişim tartışmalarının sürdüğü ve kurultay sürecinin devam ettiği CHP'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz bir İstanbul ziyareti geldi. Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’na inen Kılıçdaroğlu’nu çok sayıda il, ilçe yöneticisi ve partili karşıladı.

Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gidenler arasında ‘Değişimcilerin adayı’ CHP İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik de yer aldı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Kılıçdaroğlu bazı temaslarda bulunacak. Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri basına kapalı şekilde yapılacak.

Kılıçdaroğlu’nun yapacağı temasların ardından işaret edeceği adayın ise pazartesi ya da salı İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklama yapması bekleniyor.

SULTANBEYLİ'DE KADINLARI DİNLEDİ

Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultanbeyli’de Mimar Sinan Mahallesinde yaşayan kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini anlattı.

Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.