Politika
16 Şub 2024 17:07 Son Güncelleme: 17 Şub 2024 00:31

Kılıçdaroğlu'ndan 'geri dönüş' sinyali mi? Arkasındaki yazıya dikkat!

CHP'de yeni yönetimin neden olduğu kriz kurultay tartışmalarını yeniden alevlendirirken devrik genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretine ait fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı. Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki duvarda yazan cümle ise dikkat çekti.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kasım ayında yapılan kurultayın ardından Ankara'da bir ofis açarak siyasi faaliyetlerine devam ediyor.

Daha önceki açıklamalarında siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isimle görüşmeler yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, son olarak, Ankara Yıldız Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti ve burada bulunan hurdacı esnafıyla kahvaltıda buluştu. Kılıçdaroğlu’na yakınındaki isimlerden Bülent Kuşoğlu da eşlik etti.

Ziyarete ilişkin görüntüler, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Barış Bozkurt tarafından paylaşıldı. 

"Öyle bir yürürüm ki şok olursunuz"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyareti sırasında dikkat çeken detaylar arasında, arkasındaki yazılardaki mesajlar yer alıyor.

Bir çerçevede "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz" ifadesi, diğer bir çerçevede ise "Her şey çok güzel olacak" cümlesi yazılı olarak görüldü. Bu yazılar, sosyal medyada ve kamuoyunda Kılıçdaroğlu'dan 'geri dönüş' sinyali olarak yorumlandı.