Politika
15 Haz 2023 13:46 Son Güncelleme: 15 Haz 2023 13:57

Kılıçdaroğlu örgütleri Engin Özkoç’a emanet etti

Kemal Kılıçdaroğlu parti örgütlerini kendisine bağlama fikrinden vazgeçti. Parti Meclisi üyesi olmadığı için genel başkan yardımcılığı görevine getiremediği Engin Özkoç’u, danışman olarak Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı pozisyonuna atadı.

Parti örgütlerini kendisine bağlama fikrinden vazgeçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u danışman olarak Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı pozisyonuna atadı.

Kılıçdaroğlu, seçimlerden sonra istifalarını sunan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin yerine yeni isimleri atadı. MYK’da kendisiyle birlikte 18 olan üye sayısını 15’e düşüren Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gibi parti örgütlerini kendisine bağladı. Ancak Kılıçdaroğlu, bu karından geri adım attı.

Gazete Oksijen'de yer alan habere göre, CHP lideri, kendisine en yakın isimlerden Engin Özkoç'u, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı pozisyonuna atadı.

Özkoç’a her bölgeden bir ismin bağlanması ve bu isimlerin bölgelerdeki teşkilatların yenilenmesi için görev yapması bekleniyor.