Politika
22 Mayıs 2023 16:07 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2023 17:06

Kılıçdaroğlu ile Özdağ’dan sürpriz görüşme

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turuna günler kala gözler ATA İttifakı partilerinin kararında. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bugün yeniden bir araya geleceği açıklandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün yeniden görüşecek.

Görüşme saat 18.00'de gerçekleşecek.

ÜMİT ÖZDAĞ NUMAN KURTULMUŞ İLE DE GÖRÜŞTÜ 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş arasında da gün içinde görüşme yapıldı. Görüşme, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

CUMA GÜNÜ GÖRÜŞMÜŞLERDİ
Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ cuma günü 13.30'da Zafer Partisi Genel Merkezi'nde toplanmıştı. Görüşmede Kılıçdaroğlu'na CHP Sözcüsü Faik Öztrak da eşlik etmişti. 

İkinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinin masaya yatırıldığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın açıklamasında CHP lideri Kılıçdaroğlu "Güzel bir toplantı yaptık" derken, Zafer Partisi lideri Özdağ da Ata İttifakı'nda yapılacak istişare sonrası ikinci tur kararının açıklanacağını söylemişti.