Magazin
04 Tem 2010 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

KIBRIS'TA J. LOPEZ BİLMECESİ? LOPEZ KKTC'YE GELECEK Mİ?

Rum basını, Jennifer Lopez'in KKTC konserini iptal ettiğini öne sürdü, ancak..

Rum basını, ünlü yıldız Jennifer Lopez’in, KKTC’de 24 Temmuz’da açılışı yapılacak Cratos Premium Otel’deki konserini iptal ettiğini yazdı, şirket yetkilileri, “Böyle bir şey yok” dedi. 

KKTC Turizm Bakanı Kemal Dürüst de, Rumların “engelleme çabalarına” sert çıktı. Dürüst, “Liderler arası görüşmeler sürerken Rumların Lopez’i engellemeye çalışması, kucaklayıcı ve hoşgörü anlayışından uzak” dedi.

Lopez’in menajerliğini üstlenen William Morris Agency şirketinden ise resmi bir açıklama yapılmadı. “Lopez gelince onunla fotoğraf çektireceğim” diyen Maliye Bakanı Ersin Tatar ise, “Rumlar Lopez’in gelmesini engellerse, bizim tarafta öfke olur” dedi.

Boyun eğme Lopez!

“Lopez’in Rumların baskılarına boyun eğmeyeceğini umduğunu” anlatan Tatar, “Bir Lopez gelecek, Rumlar buna da karşı. Bu nasıl komşuluk. Böyle durum olmaz umarım” diye konuştu. Lopez’in Kuzey Kıbrıs’ta yapacağı konser kriz yaratmış, Rumlar ve Yunanlılar, Lopez’in KKTC’ye gitmemesi için kampanya başlatmıştı. Lopez’in KKTC’ye gitmesini engellemeye çalışan Rumlar ve Yunanlar, KKTC’nin “işgal altında” olduğunu ve “kadınlara tecavüz” edildiğini iddia etmişti.