Magazin
26 Ağu 2023 13:21 Son Güncelleme: 26 Ağu 2023 13:23

Kevin Costner'ın eşi, aylık 129 bin dolarlık nafakayı az buldu

Geçtiğimiz aylarda ayrılan Kevin Costner ve eşi Christine Baumgartner, son günlerde nafaka konusunda yaşadıkları anlaşmazlıkla gündemde. Baumgartner Costner'ı mal varlığı konusunda yanlış bilgiler vermekle suçlarken, aylık 129 bin dolarlık nafakaya da itiraz etti.

Mahkeme belgelerine göre, yargıç 68 yaşındaki Costner’ın temmuz ayında ayda 129 bin 755 dolar ödemesine karar verdi ancak, 49 yaşındaki eski çanta tasarımcısı bu miktarın artırılması için talepte bulundu.

İş anlaşmaları bilgilerini gizliyor suçlaması 
Baumgartner’ın, isteğinin nedeninin çocuklarının her iki ebeveyniyle de aynı yaşam tarzından yararlanmalarını istemesi. Ayrıca Baumgartner, geçtiğimiz günlerde Costner’ın, boşanmaları sırasında iş anlaşmalarıyla ilgili bilgileri gizlemekle suçladı.

Bu hafta da Costner’ın net servetinin evlilikleri boyunca dört katına çıkarak 400 milyon dolara ulaştığını, bunun da internette bildirilen tahmini 250 milyon dolardan daha yüksek olduğunu iddia etti.

Çocuklar ayda 250 bin doları hak ediyor
Baumgartner mayıs ayında boşanma davası açtıktan sonra avukatları aracılığıyla çocuklarının ayda 250 bin dolara yakın bir parayı hak ettiğini savunmuştu. Ayrıca eski eşinden çocuklarının özel okul masraflarının ve ders dışı etkinliklerinin, spor ve sağlık masraflarının tamamını karşılamasını da istemişti.

Ancak Costner, ayda 51 bin 940 doların daha makul bir miktar olduğunu belirterek karşılık vermiş ve Baumgartner’ı, plastik cerrahi de dahil olmak üzere kendi masraflarını karşılamak için daha fazla para istemekle suçlamıştı.

Costner ve Baumgartner 2004 yılında evlenmişti.