Televizyon
02 Eyl 2014 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Kayınvalide İbrahim Çelikkol'u takibe aldı!

Sinem Kobal’la ilişkisini nikah masasına taşımayı planlayan İbrahim Çelikkol’a müstakbel kayınvalidesi Nuray Kobal’dan da onay geldi. Anne Kobal, Çelikkol’u sosyal medyadan takibe başladı.

Sinem Kobal ile yaklaşık 6 aydır beraber olduğu İbrahim Çelikkol’un ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Arda Turan’la 5 yıl bir küs, bir barışık süren ilişkisinde çok yıpranan 27 yaşındaki Kobal, son beraberliğini ise özellikle gözlerden uzak yaşamaya özen gösteriyor.

ANNE KOBAL DAMADI TAKİBE ALDI
Kobal, Ramazan Bayramı’nda Çelikkol’un ailesiyle tanışıp el öpmüştü. Aynı şekilde Sinem Kobal’ın ailesinin de kızlarının ilişkisine destek verdiği ortaya çıktı. Geçen yıllarda ünlü bir yumuşatıcı markasının reklam kampanyasında kızıyla beraber kamera karşısına geçen ev hanımı anne Kobal’ın müstakbel damadı Çelikkol’u ilgiyle takip ettiği öğrenildi.

İKİ SEVGİLİ AYNI KANALDA OLACAK
Kızına ait bütün fan sitelerini sosyal medyadan takip eden anne Kobal, son olarak 32 yaşındaki Çelikkol’un da instagram hesabını takibe aldı. Riva’da bir çiftlikte köpekleriyle yaşayan Çelikkol, geçen haftalarda yakın çevresine ekim ayında evlenmek istediğini söylediği Kobal’ın fotoğrafını paylaşarak ilişkisini dosta düşmana ilan etmişti. Aynı menajere bağlı olarak çalışan Kobal ve Çelikkol, ayrıca bu yayın döneminde aynı kanalda seyirciyle buluşacak. Çelikkol ‘Reaksiyon’, Kobal da ‘Gönül İşleri’ dizisiyle Star TV’de olacak.