Magazin
16 Haz 2008 10:46 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:08

KATE MOSS İSTANBUL'DA REZALET ÇIKARDI!..ÜNLÜ TOP MODEL HANGİ KADIN ŞARKICIYI TACİZ ETTİ?..

İngiliz top model Kate Moss, Amerika'nın ünlü moda, sanat ve kültür dergisi "W"nin temmuz sayısının İstanbul konulu moda çekimlerine katılmak için Türkiye'ye geldi. Gittiği marjinal barda ise olay çıkardı.

Cumartesi akşamı özel bir uçakla Berlin'den İstanbul'a gelen 34 yaşındaki model, Les Ottomans Otel'e yerleşti, ardından da gece boğaz turu yaptı. Moss, 02.00'de ise modacı Rıfat Özbek ve Özbek'in arkadaş grubuyla Taksim Talimhane'de bulunan marjinal gece klübü Clup Ajda'da eğlendi.

Canbaş ile tartıştı


Kate Moss'un eğlendiği barda MP3 müzik grubundan Burcu Canbaş ile tartıştığı öğrenildi. Kate Moss'un yakın ilgisinden rahatsız olduğunu belirten Canbaş, Moss'a tepki gösterince tartışma yaşandığını söyledi. Mekandan sabah 05.00 gibi ayrılan Moss'un oldukça alkollü olduğu gözlendi. Moss, kaldığı Les Ottomans Otel'e giderken yolda trafik kontrolüne takıldı.


Yeni grup: MP3


Şoförü alkölsüz çıkınca yoluna devam eden Moss, dün Kuruçeşme'de demirli olan Savarona yatında W dergisinin çekimlerinde görev aldı. Gazetecilerin yatta çekim yapıldığını duyduğunu öğrenen ekip, görüntü alınmasını engellemek için adalara doğru açıldı. Moss, 17 Haziran'da önce Beymen'in sponsorluğunda düzenlenecek olan Mert Alaş ve Marcus Piggott'un Mısır Apartmanı'nda düzenlenen fotoğraf sergisine, daha sonra da aynı gece Esma Sultan'da düzenlenecek partiye katılacak. Moss, 19 Haziran'da ülkemizden ayrılacak


MİLLİYET