Gündem
09 Şub 2022 17:45 Son Güncelleme: 09 Şub 2022 22:45

"Karantinadaki Erdoğan" taklidi kırıp geçirdi! Kılıçdaroğlu ile diyaloğu efsane

Üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidi yaptığı videosuyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Nahya'nın "Karantinadaki Erdoğan" konseptli paylaşımında, Cumhurbaşkanı'nın Emine Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile diyalogları da canlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Şubat 2022 günü Twitter hesabından yaptığı açıklamada, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Evinde karantinada olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili çekilen bir video ise bugün sosyal medyada gündem oldu.

6 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Bir süredir sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini ve mimiklerini taklit ettiği videoları paylaşarak dikkatleri üzerine çeken üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya, bu kez Erdoğan'ın karantina günlerini dair bir video hazırladı. Bir günde 6 milyondan fazla izlenen video büyük beğeni topladı.

BİRÇOK SAHNE CANLANDIRDI

Üniversite öğrencisi Nahya'nın ses tonu ve tonlaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a birebir benzemesiyle dikkat çekti. Öte yandan videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev halleri, eşi Emine Erdoğan'la diyalogları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı bir telefon görüşmesi canlandırıldı.