Televizyon
05 Oca 2012 16:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

KARADENİZ TV GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ'NE KİM GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Türkiye'nin ilk Karadeniz kanalı olma özelliği taşıyan Karadeniz TV 2012 yılına yeni atamalarla girdi.

Karadeniz TV Genel Yayın Yönetmenliği’ne Güven Arifoğlu getirildi.Güven Arifoğlu 1 Ocak 2012 itibariyle göreve başladı. 

KRT Yayın Grubu bünyesinde Karadeniz FM’in de genel yayın yönetmenliğini yürüten Güven Arifoğlu,yayın grubunun diğer markası olan  Karadeniz TV  de , yeni dönemde bir çok yeniliklere imza atacaklarını belirtti.

Marka bilinirliliği oldukça yüksek olan Karadeniz TV'nin yeni dönemde birçok ünlü sima ve yapımcıyla işbirliği halinde adından çok bahsettireceği kaydediliyor. 

Transfer çalışmalarına hız veren yeni yayın yönetimi birçok ünlüyle görüşmelere başladı. Karadeniz Tv Reklam Koordinatörlüğü görevini Karadeniz Fm’in de Reklam koordinatörü olan Fatih Dal ile Mustafa Dilmaç’ la birlikte yürütecekler..

Karadeniz TV yi izlenen, takip ettiren, fark yaratan ve gündemi belirleyen bir kanal haline getireceklerini vurgulayan Güven Arifoğlu, başta ülkemizde yaşayan Karadenizliler olmak üzere 7 den 70 e her insanın 24 saatinde bir şeyler bulabileceği, eskisinden daha samimi, eskisinden daha Karadenizli ve eskisinden içten bir televizyon kanalı yapacaklarının altını çiziyor ve Karadeniz FM in yayın başarısı, dinlenme oranlarında ki artışının bir benzerini , Karadeniz TV de de bütün izleyicilerine yaşatacağının  sözünü şimdiden veriyor.

MEDYARADAR/ÖZEL