Diziler
26 Nis 2023 12:57 Son Güncelleme: 26 Nis 2023 13:04

Kanal D'den flaş Arka Sokaklar kararı! Dizinin Rıza Baba'sı paylaştı!

Arka Sokaklar dizisinin apar topar yayından kalkması dizinin hayranlarını üzmüştü. Arka Sokaklar dizisini artık Kanal D İç Yapımlar çekecek. 80 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin menajeriyle buluştu ve paylaşımıyla dikkat çekti.

Arka Sokaklar, bir taraftan Demirören Medya ile ödemeler konusunda yaşanan kriz, diğer taraftan dizinin yapımcısı ve yönetmeni Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğini kırması nedeniyle bir süredir ekrana gelmiyordu.

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda Kanal D’de seyirciyle buluşacak. Bir ekran klasiği olan polisiye diziyi Erler Film’in efsane yapımcısı Türker İnanoğlu bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar’a devretmişti. Dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşmalar yapılıyor.

Özgür Ozan’ın “Eylülde buluşuruz” mesajının ardından dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin de Kanal D İç Yapımlar’la anlaştı.

80 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin menajeriyle buluştu ve “Eski hikâyenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz….” mesajıyla Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alacağını ilan etti.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN SETE ÇIKACAK?
Diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz çekecek ve Ozan ile Sinan Yurdakul yazacak. “Arka Sokaklar”ın çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor.