Televizyon
27 Oca 2014 18:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Kanal D'de 650 bölüm yayınlanan program ekranlara ara veriyor!(Medyaradar/Özel)

4 yıldır yayınlanan programın ekranlara ara vermesi konusunda yapımcı şirket ile Kanal D yönetiminin karşılıklı anlaştığı belirtildi.

Üç sezondur devam eden Kanal D gündüz kuşağının başarılı yapımlarından Bana Herşey Yakışır isimli program ekranlara ara veriyor.
Sunuculuğunu ve yorumculuğunu Cengiz Abazoğlu'nun yaptığı Bana Herşey Yakışır Seda Sayan'ın programının yayınlanmaya başlamasının ardından sabah 10.30'a alınmış, bu da programın reytinglerini düşürmüştü.
Kanal D yönetimi ile yapımcı şirket Erdi Yapım karşılıklı anlaşarak Eylül ayına kadar Bana Herşey Yakışır'ın ekranlara veda etmesi kararını aldı.

İşte Bana Herşey Yakışır'ın yapımcısı Erdi Yapım'dan Medyaradar'a yapılan açıklama:. 

Kanal D ekranlarında 650 bölüm yayınlanan ve Türkiye’de ilkleri başararak yurt dışına satılan ilk Türk formatı olan Bana Her Şey Yakışır’a eylül ayında yeniden ekrana gelmek üzere kanalla karşılıklı olarak yaptığımız görüşmeler sonrasında ara verilmiştir. 4 yıl önce bir ilke imza atarak kendi oluşturduğumuz format Kanal D yönetiminin programımıza verdiği büyük destekle tam 650 bölüm aralıksız yayınlandı. Bu süreçte Bana Her Şey Yakışır 580 bölümünde yayınlandığı saat diliminde birinci olmuştur. Programımız yeni sezonda yenilenmiş haliyle tekrar Kanal D ekranında olacaktır. Şu anda Avrupa’da; Fransa, Almanya, Rusya olmak üzere 34 dünya ülkesinde yayınlanan Türk formatı Bana Her Şey Yakışır’ın ekranlarda olduğu sürece bizden desteğini esirgemeyen Kanal D yönetimine ve tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz. Yeni sezonda yepyeni sürprizlerle dolu bir Bana Her Şey Yakışır’da tekrar buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın. 

MEDYARADAR/ÖZEL