Gündem
21 Ara 2011 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

KANAL 7 SPİKERİ EROL KÖSE'NİN HANGİ YALANINI ORTAYA ÇIKARDI?

Twitter'da yayınladı mesaj üzerine harekete geçen Kanal 7 spikeri Erol Köse'nin hangi yalanını ortaya çıkardı?

Hababam Sınıfı’nın ’Kel Mahmut Hoca’sı Münir Özkul dün yoğun bakıma kaldırıldı. Konunun en çok keyif kaçıran yanı, usta tiyatrocunun yaşam savaşı verirken, tıpkı daha önce olduğu gibi bu sefer de sanal alemde "öldü" haberlerinin yayılmasıydı.

EROL KÖSE’DEN "MÜNİR ÖZKUL ÖLDÜ" İDDİASI

Yakınları ve sevenleri üzülürken, twitter’da "Münir Özkul öldü" iddiasını yayanlardan biri de DREROLKOSE ismiyle twitterda bulunan Erol Köse oldu.

Kanal 7’nin ana haber sunucusu Erhan Çelik, Erol Köse’nin twitleri sonrasında Münir Özkul’un yoğun bakıma alındığı hastaneyi aradı, doktorları ve ailesi ile konuştu ve haberi yalanladı.

ERHAN ÇELİK RESMEN DERS VERDİ

Köse’nin Erhan Çelik’in mesajları sonrası, "öldü" iddiasından vazgeçip "hastaneye gittim yoğun bakımdaymış" yazmasından sonra Çelik mesajlarına devam etti. Hastaneden kimsenin Köse’yi görmediğini ve yalan söylediğini yazdı.

Köse’nin herzaman yaptığı gibi sivri dilde mesajlarla yanıt vermemesi de dikkat çekti.

İşte Erhan Çelik’in Erol Köse’nin yalanlarını sergilediği ve Köse’ye kelimenin tam anlamıyla ders verdiği o twitter mesajları:

- Münir Özkul ölmedi! Doktoruyla konuştum. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Yapmayın böyle şeyler! Asparagas twitler yerine dua gönderin ona..

- Bu telefon numarası asparagas ölüm haberi geçenler ve büyük ustayı sevenler için; 0 212 484 14 84 (Münir Özkul’un tedavi gördüğü hastane)

- Münir Özkul’un eşi Umman hanımla telefonda konuşuyorum. Münir’in eli elimde, hayatta ve tersini söyleyenlere inat yaşıyor diyor..

- Bir de sorusu var; "Erol Köse, Münir’in karısı mıymış, öldüğünü nereden biliyor?" diyor! Ben eşiyim ve yanındayım diye ekliyor..

- Asparagas o kadar hızlı yayılmış ki tüm ailesi ve arkadaşları soluğu hastanede almış. Ve hepsi doğal olarak çok öfkeli..

- Ayıbın belgesi! “@drerolkose: MALESEF HABERİM DOĞRU..BAZI YASAL PROSEDÜRLER NEDENİYLE AÇIKLANMIYOR...AİLE VE HASTANE SABAH AÇIKLAYACAK....”

- YALAN 2 Gece amiri güvenlik ve hastane personelinden onu gören tek kişi yok! “@drerolkose: GİTTİM HASTANEYE DOĞRUSNU ÖĞRENDİM YOĞUN BAKIMDA"

- Şimdi bir özür de hastaneye gittim sözün için dileyecek misin? Yoksa arkasında mısın hala??? @drerolkose

- Bu sana ders olsun! Konu gerçekten haberse yalan ve ahkamının yatsıya varmadığını gördün değil mi?! @drerolkose

- Şimdi RT’cilik oynamaya devam et! Ama bir daha ölüm gibi yüreklere ateş düşüren bir konu olduğunda bu geceyi hatırla! @drerolkose

- Herkese iyi geceler.. Allah, Münir Usta’yı sevenlerine bağışlasın inşallah! Başta eşi ve kızı olmak üzere tüm yakınlarına kolaylık...