Polemik & Kulis
02 Nis 2023 16:30 Son Güncelleme: 02 Nis 2023 17:11

Kameranın kadrajına girdi, zafer işareti yaptı! Skandalın perde arkasını MedyaRadar açıklıyor…

TRT Haber’in dün yayınlanan akşam bülteninde ilginç anlar yaşandı. Sunucu, Emine Erdoğan'ın ABD'deki temaslarıyla ilgili bir haberin anonsunu geçerken aniden kameranın kadrajına giren kişi zafer işareti yaptı. Kim olduğu bilinmeyen şahıs birkaç saniye sonra görüntüden çıkarken MedyaRadar olayın perde arkasına dair detaylara ulaştı.

TRT Haber'in dün yayınlanan akşam bülteninde ilginç anlar yaşandı. Sunucunun haberleri sunduğu sırada kameraya yansıyan görüntüler, izleyenleri şaşırtırken MedyaRadar olayın perde arkasına dair detaylara ulaştı.

BİR ANDA KADRAJA GİRDİ

Sunucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ABD'deki temaslarıyla ilgili bir haberi sunarken, kameranın kadrajında bir kişi göründü.

‘ZAFER İŞARETİ’ YAPTI

Kim olduğu ve stüdyoya nasıl girdiği bilinmeyen kişi, bir anda görüntüye girerek ‘zafer işareti’ yaptı. Birkaç saniye ekranda görünen kişi daha sonra görüntüden çıktı.

PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

MedyaRadar’ın özel haberine göre kurumda herhangi bir güvenlik zafiyeti söz konusu değil, ekrana yansıyan kişi ise kameraman...

3 kameraman ve 2 kamera ile yapılan yayın sırasında yönetmenin rejiden stüdyoya ‘Kaç kişisiniz’ diye sorduğu ortaya çıktı. Soruyu kulaklıktan duyan stüdyo kameramanlarından biri, o sırada ‘Jimmy kamera’ seçili sanıp cevap vermek için kullandığı kameranın önüne geçti. Ardından da 2 kişi olduklarını belirtmek amacıyla 2 işareti yaptı ve o anlar da ekranlara yansıdı.

Yaşanan bu olayın ardından stüdyo kameramanı hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.