Magazin
03 Haz 2010 09:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

"KALKIN UYANDIRIN BİZİ!.." VOLKAN KONAK'TAN SAVAŞ ÇAĞRISI!..

Volkan Konak Doğu ve Güneydoğu'da meydana gelen çatışmaları işaret ederek, herkesin gençleri savaşa motive etmesini istedi.

Bartın Belediyesi'nin düzenlediği Kültür, Sanat, Turizm ve Çilek Festivali'ne katılan şarkıcı Volkan Konak Doğu ve Güneydoğu'da meydana gelen çatışmaları işaret ederek, herkesin  gençleri savaşa motive etmesini istedi. Hızını alamayan Konak, halkın sapıttığını belirterek bölgede bulunan askerlere psikolojik  destek  vermesi için Kuvay-ı Milliyecileri yardıma çağırdı. 

 Bartın Belediyesi'nce düzenlenen festivalde sahneye çıkan şarkıcı Volkan Konak'tan psikolojik savaş çağrısı. Şarkılarını söylemeden önce bölgede meydana gelen çatışmaları işaret eden Konak, 'Bu yasa dışı bir suç örgütünün yaptığı olaylardır. Bunun terörle ilgisi yok. Bu bir örgüt, bu bir ticaret, bu bir sektör. Dolayısıyla oradaki gençlerimizi motive etmek ve anma anlamında Çanakkale'den Antep'e, İnebolu, Kastamonu  kadınlarına  kadar Türkiye sevdamızı anlatacağım sizlere' dedi.

 Hızını alamayan Konak, 'Şehitler, Kuvay-ı Milliye şehitleri, mezardan çıkmanın vaktidir. Sakarya'da, İnönü'de, Afyon'da, Dumlupınar'da ve Aydın'da vurulup düşenler, yani kuvayi milliye şehitleri sizler yatarsınız alkanlar içersinde. Sizler toprak altında, derin uykuda iken düşmanı çağırdılar. Sapıttık, uyanın bizler toprak üstünde  derin  uykudayız, kalkın uyandırın bizi' diyerek Kuvay-ı Milliye ruhunu yardıma çağırdı.

ANF