Televizyon
28 Kas 2011 19:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

KADINLARA GÖRE TÜRKİYE'NİN EN BAŞTAN ÇIKARICI ERKEĞİ KİM?

Tuğçe Işınsu, kitabı hazırlarken düzenlediği anketin sonucunu canlı yayınında açıkladı.Türkiye'nin en baştan çıkarıcı erkeği kim? VİDEO

Tuğçe Işınsu, kitabı hazırlarken düzenlediği anketin sonucunu “Arım Balım Peteğim”in canlı yayınında açıkladı!.. Peki “Türkiye’nin en baştan çıkarıcı erkeği” kim?.. 

“Onu baştan çıkar” kitabıyla çok konuşulan yazar Tuğçe Işınsu, kitabı hazırlarken düzenlediği anketin sonucunu “Arım Balım Peteğim”in canlı yayınında açıkladı!

Ankete göre “Türkiye’nin en baştan çıkarıcı erkeği” Okan Bayülgen oldu.

Başbakan Erdoğan’ın kitleleri baştan çıkartan bir isim olduğunu ama anket’e hiç bir siyasiyi dahil etmediklerinin altını çizen Işınsu, anketteki isimleri de şöyle açıkladı:

"Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Beyazıt Öztürk vardı ankette. Birkaç ünlü iş adamı vardı. 10 erkek  arasında kadınların çoğu Okan Bayülgen’i açık farkla çizdiler. Biz de sorduk neden Okan Bayülgen diye... Şöyle yanıtlar geldi:

Çok cesur, çok çalışkan... Herkes yerinde sayarken, Bayülgen farklı şeyler yapabiliyor. Bir de hakikatten şöyle bir duygu geçmiş insanlara, 4 kez evlendiği iin belki de, evlilik kurumuna inanan, kadınlara sahip çıkan bir erkek duygusunu veriyor."

Işınsu’nun bu sözlerine programın konuklarından Habertürk yazarı Serdar Turgut müdahale etti ve "dört kez evlenen bir adam için, evlilik kurumuna saygı duyuyor diye mi düşünüyor kadınlar?"  Serdar Turgut, Okan Bayülgen’in baştan çıkartıcı olduğunu düşündüğünü bu işte zekanın daha önemli olduğunu ve Bayülgen’in de zeki olduğunu söyledi...


İŞTE O AÇIKLAMA!