Magazin
16 Haz 2019 12:37 Son Güncelleme: 16 Haz 2019 12:41

Kadın dizisinin Şirin’ine boşuna seslenmeyin, artık sizi duymuyor!

Daha önce başka dizilerde rol alsa da Kadın dizisinde Şirin karakterini oynadıktan sonra yıldızı parlayan Seray Kaya, instagram’da yazdığı bir mesajla dikkat çekti.

Bir kaç ay önce babasını ani bir kalp krizi nedeniyle kaybeden Seray Kaya, yaşadığı bu acı olayın etkisiyle olsa gerek, hayatında yeni kararlar ve değişimler noktasında.

Ünlü oyuncu, bayram için babasının mezarını ve aile büyüklerini ziyaret etmek için memleketi Giresun’a gitmişti.

Daha sonra İtalya’da ortaya çıkan oyuncunun, son yaptığı paylaşımdaki sözleri dikkat çekti.

Daha önce hakkında söylenenleri çok umursadığını ve üzüldüğünü anlatan Seray Kaya, artık kendisi için yeni  bir dönemin başladığını ve kendisini bulmanın bir kayıpla geldiğini, tüm olumsuz düşünceleri de artık duymadığını söyledi.

Seray Kaya, Kadın dizisindeki performansı nedeniyle takdir topluyor ama Şirin karakterini sevmeyenlerin de haksız eleştirilerine maruz kalmakta. Gerçek karakteri ile dizideki Şirin’i ayıramayan kimi takipçileri, oyuncuyu üzecek pek çok yorum yaparak tepkisine neden olmuştu.

Seray Kaya, zaman zaman haddini aşan kişileri sosyal medya hesabından ifşa ederek yanıtını verdi ama son yaptığı paylaşım, topluca bu tür yorumlar yazanlara da cevap niteliğinde adeta!

İşte Seray Kaya’nın içini döktüğü o mesajı: 

Dönüm noktası denilen kavşağa gelmeden önce insanların hakkımda olumlu-olumsuz düşündüğü her şeyi umursar hatta bazen bunu abartır kederlenirdim.
Ancak şimdi o kavşakta hayatımın yeni bir dönemindeyim. Yeni ben’leyim artık…
Biraz yalnız, biraz kalabalık…. Ama hep kendimle ve senle.
Acemi ve parçalarımı toparlarcasına.
Nereden bilebilirdim ki bu buluşun bir kaybedişle başlayacağını.
Ve şimdi siz, bana bir şeyler mi söyler durursunuz?
Sizi duymuyorum… Saygım, elbette hak edenlerle.