Magazin
21 Tem 2010 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

JENNİFER LOPEZ'İN KIBRIS'A GELMEMESİNİ BÜYÜTMENİN BİZE FAYDASI YOK ZARARI VAR!

Ünlü organizatör ve menajer Erkan Özerman J.LO'nun KKTC'deki konserini iptal etmesi ile ilgili olarak Medyaradar'a değerlendirmelerde bulundu.

Jennifer Lopez’in KKTC’ye gelmesinin iptalini cok sert bir şekilde yorumlayanlar sanatçının ve onu engelleyenlerin ekmeğine yağ sürüyor.

Tıpkı Midnight Express filmine gösterdiğimiz tepkiyle film şirketine milyonlarca para kazandırdığımız gibi.. Bu olayları büyütmenin bize hiç bir faydası yok ama zararı var.

Jennifer Lopez’in play back ile yapacağı 50 dakikalık bir şovu, dünyanın en büyük olayı gibi görüp, üzülmemize hiç de gerek yok.

Milyonlarca dolara yapılmış Kıbrıs’ın en muhteşem otelinin açılısına Lopez gelmezse baska bir sanatçı muhakkak gelir. Niçin bu kadar büyütülüyor anlamıyorum?

Bu sanatçıyı Kıbrıs’a getirecek olan İsrailli organizatör C. Moore’e niçin iptal ettiğini soracagınıza, show business dünyamızda bu soruyu herkeze sorarak pireyi deve yaptınız.

Önümüzdeki hafta Avrupa’nın ünlü bir şarkıcısı ve amerikanın iki büyük starı da  Kıbrıs’ta sahne alacaklar. Demek ki Lopez gibi düşünmeyip korkmadan gelebilen. bircok sanatçı var::

Sanırım Girne’de yeni açılacak ünlü otelin sahipleri, misafirlerine başka bir sanatçıyı sunabilecek kadar güçlü insanlardır.

Erkan ÖZERMAN / MEDYARADAR