Medya
11 Mar 2012 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

"İZZET ÇAPA- HELİN AVŞAR, BU MUDUR MUHABİR GAZETESİ HABERTÜRK"

"Bir “muhabir gazetesi” olma parolayısıyla yola çıkan Haberturk'ün geldiği noktaya bakın!"

Yılın röportajcısı İzzet Çapa
 
Medya haberleri veren önemli sitelerden biri olan Medyafaresi.com, 9. yaşını kutlarken bir de medya ödülleri dağıttı. 14 ayrı dalda verilen ödüller, piyasanın en çok konuşulan kişileri ve işlerine gitti. Yılın röportajcısı ödülünü de amatör olarak gazetecilik yapan, ünlü işletmeci İzzet Çapa aldı.

Çapa’nın her röportajı öncesi nasıl çalıştığını bilenlerden biriyim, ödüle itirazım yok ama meslek adına altını çizmek istediklerim var. Bir “muhabir gazetesi” olma parolayısıyla yola çıkan Haberturk’ün Pazar Eki’nde bir hafta İzzet Çapa manşet oluyor diğer hafta Helin Avşar. Bu çark çok nadiren değişiyor. Kısa bir zaman öncesine kadar Cumartesi ekinde de, ekonomi ve siyaset dünyasının en önemli isimleriyle röportajları Türkiye’nin en iyi berberlerinden biri olan Şükrü Dudu yapıyordu.

Gazetecilik adına hakikaten ilginç bir noktaya geldik. Eğer Türkiye’de en iyi röportajcı magazin dalından çıkıyor ve bu röportajların altında bu işi zevk için yapan birinin imzası oluyorsa medyada çalışan, yöneten herkesin oturup bir kez daha düşünmesi gerekiyor galiba...

Özay ŞENDİR / STAR GAZETESİ