Magazin
19 Ağu 2011 06:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

IVANA SERT'İN EŞİ ÇİN'E KAÇTI! İŞLER İYİCE KARIŞTI!

Eşi Ivana Sert ile aile sırları ortaya saçılan Yurdal Sert Çin'e gitti. İşte detaylar...

Eşi Ivana Sert ile aile sırları ortaya saçılan Yurdal Sert, Çin'e gitti! Ünlü işadamı, en az iki ay kalacağı seyahatinden, ortalık duruluncaya kadar dönmemeyi planlıyor!

Yurdal Sert'in, bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesiyle patlak veren; ardından eşi Ivana'nın, yakın arkadaşı Hatem Yavuz'la kendisini aldattığını iddia etmesiyle devam eden yılın skandalında işler iyice arapsaçına döndü!
Yurdal Sert, geçen hafta eşine 10 milyon liralık manevi tazminat talebi ile boşanma davası açmıştı. En son Ivana Sert çıkıp eşinin kendisiyle konuşmak, uzlaşmak hatta barışmak istediğinden dem vurdu! Bu işin sonu pek hayra alamet değil, ama hadi bakalım hayırlısı!!!

IVANA DA TÜRKİYE İLE İRTİBATI KOPARMIŞTI!

Ivana Sert, eşi Bodrum'da bir kadınla yakalanınca, Türkiye'yi terk etmişti. Ivana kafasını dinlemek için önce Hırvatistan'a tatile sonra da Sırbistan'a memleketine gitmişti. Ivana Sert Türkiye'ye döndü ama bu kez de eşiyle yakın arkadaşının aşk yaşadığını, kendisine tuzak kurduklarını ve gizlice uygunsuz görüntülerini çektiklerini iddia eden Yurdal Sert Türkiye ile irtibatı koparmış! Sert, bu karışık ortamdan uzaklaşmak ve kafasını dinlemek için Çin'e gitmiş. İki ay boyunca Çin'de kalacak olan Sert, ortalık durulunca dönecekmiş. Yurdal Sert, bu kadar uzağa kaçtığına göre bu olaylı ayrılık sürecinden çok etkilenmiş olmalı. Bakalım bu işin sonu nereye varacak!!!

HIRVATİSTAN'DA TATİL!

Bir başka iddia da; oğlu ile daha önce Hırvatistan'a giden Ivana Sert'e, sevgilisi olduğu iddia edilen Hatem Yavuz'un da eşlik ettiği! Tatil sonrası Ivana Sert Sırbistan'a geçerken, Yavuz da İstanbul'a dönmüş!

Bülent Cankurt / Sabah