Gündem
22 Mar 2011 16:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

"İŞTE TÜRK MEDYASININ HALİ!" MUSTAFA KOÇ POSTA'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katılan Mustafa Koç Posta gazetesinin hangi haberine ateş püskürdü?

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un talihsizlikler peşini bırakmıyor. Daha önce tekne kazası geçirip ayağı alçıya alınan Koç'un bu defa da eli yandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katılan Koç, sargılını elini cebine koyarak dolaşmayı tercih etti.
Koç'un bu halini gören patronlar "Geçmiş olsun, ne oldu" diye sordu, Koç ise "Önemli bir şey yok, yandı" şeklinde cevapladı.

İŞTE TÜRK MEDYASININ HALİ

EkonomiServisi.com'un sorularını da yanıtlayan Mustafa Koç, Posta gazetesinde iki hafta önce çıkan "Zengin işadamlarına Safari'de kitap yapma garantisi" başlıklı habere çok sinirlendiğini söyledi. "120 bin Euro'ya, 200-300 sayfalık kitap yapma garantisi. Şu kadar para harcarsanız her şeyiniz hazır, gidip orada tak tak fotoğraf çekip geri geliyorsunuz gibi" ifadelerinin çok çirkin olduğunu ve kızgınlığının devam ettiğini söyleyen Koç, "Böyle bir şey olur mu? İşte Türk medyasının hali. Verdiğimiz emeğe saygı gösterilmiyor. Bu kadar da olmaz. O haberi bulun okuyun bir konuya böyle insafsızca yaklaşılmaz" dedi.