Gündem
11 Şub 2022 15:46 Son Güncelleme: 11 Şub 2022 15:56

İstanbul'da korkutan yangın! Art arda patlamalar meydana geldi, ekipler olay yerinde

Güngören'de bir iş yerinde henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın sırasında patlamalar meydana gelirken olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

İstanbul Güngören Sanayi Mahallesi'nde dört katlı binada bulunan boya imalathanesinde yangın çıktı. Çevrede yoğun duman oluşturan yangın sırasında iş yerinden patlama sesleri duyuldu.

YANGINDA 4 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis sevk edildi. Alevler yan binaya da sıçradı. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Ambulansa alınan yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri merdivenli araç da kullanarak yangına müdahale ediyor.

KAYMAKAMLIK: SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Güngören Kaymakamlığı yangına ilişkin açıklamada bulundu. Güngören Kaymakamlığı tarafından tekstil imalathanesindeki yangına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 13.30 sıralarında Sanayi Mahallesi Sinan Paşa Sokakta bulunan bir tekstil imalathanesinde yangın olayı ihbarı alınmıştır. Alınan ilk bilgilere göre imalatta kullanılan yanıcı maddelerden kaynaklanan yangın sebebiyle olay yerine ivedilikle güvenlik, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Ekiplerimizce çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup, meydana gelen yangının söndürülmesi çalışmaları devam etmektedir. Olayda hafif şekilde yaralanan ve dumandan etkilenen 6 işyeri çalışanı çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Mahalle sakinlerimize, işyerlerimize ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileğimizi sunuyoruz. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

İşte olay yerinden görüntüler;