Gündem
25 Mar 2015 22:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

İstanbul'da dergi binasında patlama! Ölü ve yaralılar var!

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olay, saat 19.45 sıralarında Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi üzerinde meydana geldi.  "Adımlar Dergisi"nin ofisinde yaşanan patlamada Ünsal Zor öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir binanın 3. katında bulunan ve aylık çıktığı öğrenilen "Adımlar Dergisi"nin ofisinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlamayla birlikte ofisin bulunduğu kattaki duvarlar çöktü, çevredeki ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

1 ÖLÜ 3 YARALI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, patlama sırasında yaralanan 3 kişiyi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Olayın ardından itfaiye ekiplerinin dergi ofisinde yaptığı incelemede, Ünsal Zor adlı kişinin cesedine rastlandı. Patlamada yaralanan 3 kişi hastanelere kaldırılırken, Zor'un cesedi savcının gelip inceleme yapması için halen derginin ofisinde bekletiliyor.