Gündem
14 Mayıs 2015 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

İstanbul'a 'Constantinople' deyince, takipçilerini kızdırdı

Ünlü modacı Barbaros Şansal, twitter'da tuhaf paylaşımlarda bulununca takipçilerinden tepki aldı.

Kıbrıs'ta Hint keneviriyle yakalanan modacı Barbaros Şansal, Twitter'daki tuhaf paylaşımlarıyla tepki topluyor. Şansal'ın İstanbul'a Constantinople demesi, takipçilerini kızdırdı. Bir takipçisi Şansal'a, "Belli ki bunu söylerken kafan uçmuş haldeydin" diye yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs'a girişi sırasında Ercan Havalimanı'nda üzerinde 6 gram Hint keneviri ile yakalanan modacı Barbaros Şansal, son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tepki çekiyor. Tuhaf ve müstehcen içerikli tweet'leriyle herkesi şaşırtan Şansal; özellikle İstanbul'a Constantinople demesi ve yaşamını yitiren Kenan Evren hakkındaki saygısız yorumlarıyla şimşekleri üzerine çekti. Kendisini 'çapulcu' ilan eden ve Gezi olayları sırasındaki kışkırtıcı tavrıyla eleştirilen Şansal'ın Twitter'daki bazı garip paylaşımları ve takipçilerinin gösterdiği tepkiler şöyle:

Barbaros Şansal: Hi from Constantinople's airport. On the way to Cyprus. (Costantinople havalimanından merhaba. Kıbrıs yolundayım.)

@pilory1292: Konstantinopolis derken, belli ki kafa uçmuş haldeydin.

@bulent1709: İstanbul demek zoruna mı gitti? Yoksa uyuşturucu aldığın için mi böyle oldu?

@neseyesilova: Bu kadar cahil cesareti uyuşturucudan...

Barbaros Şansal: Buzlukta Laurent Perrier Crystal Champagne... Ölümünü bekliyorum kutlamaya ey Kenan Evren denen...

Barbaros Şansal: Kenan Evren geberdi. Darısı yarattıklarının başına... Şampanya vakti.

@sevim_mine: Çok ayıp. Ölen birine sadece Allah'tan rahmet dilenir.

@mserkanakar: Ama abartmayalım bence...

Barbaros Şansal: Haydi Kenan Evren sevindir bizi. Geber!

40 BİN LİRA KEFALETLE SERBEST KALDI

Geçtiğimiz pazartesi günü Ercan Havalimanı'nda üzerinde 6 gram Hint keneviri ile yakalanan Barbaros Şansal, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nce 40 bin lira kefaletle serbest bırakıldı. Kıbrıs'a girerken narkotik köpeklerinin uyarısı üzerine aranan Şansal'a polis, "Üzerinizde bir şey var mı?"diye sordu. Şansal "Evet var, bunu 10 Mayıs'ta tiyatro çıkışında öğrencilerimin elinden aldım" dedi. Uyuşturucu madde bulundurmak suçundan gözaltına alınan Şansal, daha sonra kefaletle serbest bırakılırken, modacının Kıbrıs dışına çıkması yasaklandı. Türk vatandaşı olan Şansal, pasaportunu emniyete teslim edecek.