Gündem
22 Nis 2024 21:10 Son Güncelleme: 22 Nis 2024 21:38

İstanbul için kritik uyarı geldi! Valilik açıklama yaptı

Yurt genelinde bu hafta sıcaklıklar artıyor. İstanbul'da önümüzdeki günlerde sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da 24-26 dereceye ulaşmasının beklendiği belirtilerek, valilikten dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasının beklendiğini bildirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi ve hafta boyunca Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de mevsim normallerinin 4 ila 6 derece, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise 10 ila 15 derece üzerine çıkması bekleniyor.

VALİLİK UYARIDA BULUNDU: DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALIDIR
İstanbul Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, hafta boyunca İstanbul'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerine çıkmasının beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, "İstanbul'da önümüzdeki günlerde beklenen en yüksek sıcaklığın 24-26 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadesine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün bölgede sıcaklıkların artacağına ilişkin açıklaması ve verilerine de yer verildi.

 

ETİKETLER
#sıcak #valilik #uyarı