Televizyon
27 Mayıs 2014 16:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

İlk kez tv8 ekranında! (Medyaradar/Özel)

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'de Haziran ayında Çizgi Dizi Kuşağı başlıyor.

tv8, çizgi kahramanların yepyeni hikayelerini 16 Haziran’dan itibaren her gün Çizgi Dizi Kuşağı’nda izleyicileri ile buluşturuyor.

Küçük-büyük herkesin beğeni ile izlediği Casper, Batman ve Duck Dodgers tv8 ekranlarında olacak.

TV’de İlk Kez: CASPER’S SCARE SCHOOL

Casper Korku Okulu’nda, sevimli hayalet Casper’ı yeni bir görev beklemektedir: Ürkütücü yanını ortaya çıkarmak ve insanları korkutmak! Bu da dünyanın en dost canlısı hayaleti için çok zor olacaktır. Korku Okulu’nun sevimli öğrencisi Casper ne kadar çalışırsa çalışsın, kendisine benzeyen iyi niyetli arkadaşları gibi, bir türlü bunu becerememektedir. Artık Casper ve arkadaşları için öncelik sadece başlarını derde sokmamaya çalışmaktır…

DUCK DODGERS

24. yy’ın ortasında Dünya’nın Galaktik Başkan Vekilleri gizli bir silaha sahiptirler; donmuş bir ördek! Donmuş halde geçirilen 351 yılın sonunda Duck Dodgers oda sıcaklığına getirilir. Ona büyük bir gemi, mürettebat ve hak ettiğinden çok fazla sorumluluk verilir.
Duck Rodgers dünyayı korumakla görevli öenmli insanları, gerçek bir kahraman ve bir uzay kaşifi olduğuna inandırır. Ama gerçekte büyük bir egoya sahip olan tembel bir ördektir. Duck her görevi olduğundan daha zor hale getirirken, ona Domuzcuk yardım edecektir.

BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD

Blue Beetle, Plastic Man, Aquaman, Green Arrow ve diğer DC Çizgi kahramanları bu defa da Batman’in yardımına koşacaklar. Her ne kadar ondan farklı yöntemleri ve kişilikleri olsa da Batman’in arkadaşları,  Gotham’ı koruma görevinde ona yardım edeceklerdir. 
 
 
Medyaradar/Özel