Gündem
20 Mayıs 2015 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

İletişimin duayenleri ile adayları buluştu

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarınca oluşturulan İletişimliler Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Meslekte 50 Yıl Onur Günü’nde mesleğin duayenleri ile adayları buluştu.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) mezunlarınca  oluşturulan İletişimliler Vakfı tarafından her yıl düzenlenen  Meslekte 50 Yıl Onur Günü’nde mesleğin duayenleri ile adayları buluştu.

Mesleklerinde 50 yılı geride bırakan ustalara İLEF’in uygulama atölyelerinde başarı gösteren öğrencilere ve öykü yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İLEF Dekan Yardımcı ve İletişimliler Vakfı Başkanı Prof. Dr.Abdülrezak Altun törenin açılış konuşmasında, “Bir mesleğin varoluşunun birinci koşulu ustaların varlığıdır” sözünü hatırlatarak, törenin, mesleklerinde 50 yılı geride bırakmış ustalara “şükranlarımızı sunmak için bir fırsat” olduğunu söyledi.

İLEF Edebiyat Topluluğu tarafından düzenlenen öykü yarışmasının ödülleri de aynı törende sahiplerini buldu. İlk olma özelliği taşıyan yarışmasının birinciliğini “Kimin Ankara’sı” adlı öyküyle Gazetecilik Bölümü öğrencisi Murat Mercan ile “Şeker Kız Candy” öyküsüyle Radyo,Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Serkan Alan paylaştı.

MESLEKTE 50 YIL ONUR PLAKETLERİ

Bu yılki törende mesleklerinde 50. yıllarını kutlayan isimlere Onur Plaketleri de verildi. İşte Onur Plaketlerini alan isimler:

Ahmet Refik Utlulığ, Ali Kalıpçı, Atila Sav, Aylin Özmenek, Cazibe Kavalcı, Cemile Kutgün, Ceyhan Baytur, Çetin Çeki, Danyal Gürdal, Dengiz Toprak, Prof. Dr. Dikmen Gürün, Elçin Temel, Erden Sezer, Ergun Evren, Erkan Aktaş, Erhan Gökgücü, Ersin Salman, Gönül Orbey, Gülgün Kutlu, Güneş Tecelli, Halûk Kılçık, Hüsamettin Ünsal, Kemal Gül, Maral Üner, Metin Öztekin, Mine Çalışal, Mine İçöz, Muazzez Küçük, Nevin Aypar, Nur Subaşı, Nurşen Girginkoç, Nejat Bayrakçı, Okan Yüksel, Savaş Kıratlı, Seçkin Selvi, Serpil Akıllıoğlu, Sevim Canel, Tahir Zengingönül, Yaşar Eyice, Yavuz Yücetürk, Yücel Ertugay, Zeki Sözer ve Zeynep Oral.