Gündem
15 Eyl 2012 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

İLETİŞİM PLATFORMU, İLK OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPACAK

İletişim Platformu Derneği, Pazar günü 1. Olağan Genel Kurulu'nu yapacak.

16 Eylül Pazar günü yapılacak ilk genel kurul toplantısında derneğin yeni yönetimi seçilecek.

Uzun yıllar gönüllü arkadaş grubu olarak faaliyetlerde bulunan İletişim Platformu, Mart ayında faaliyet alanlarını genişletmek için dernekleşmişti. Yasal süreci tamamlayan İletişim Platformu, 16 Eylül’de 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Üsküdar Altunizade Kültür Merkezi’nde düzenlenecek genel kurul toplantısı ile geniş bir yönetim kurulu oluşturulması planlanıyor.

FAALİYET ALANI GENİŞLETİLECEK
Önceki dönemlerde konferanslar, geziler, piknik organizasyonları düzenleyen İletişim Platformu, dernekleşmenin ardından, daha fazla söz söyleyen ve önemli kanaat önderi bir sivil toplum kuruluşu haline gelmek istiyor. Medya sektörünün iyileştirilmesi için çalışmalar yürütmeyi hedefleyen İletişim Platformu, özellikle iletişim fakültesi öğrencilerinin daha donanımlı hale gelmesi için de eğitim faaliyetleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.

İletişim Platformu Kurucu Başkanı Ali Yeşildal yaptığı açıklamada, “1. Olağan Genel Kurul Toplantımızla derneğimizi daha faal hale getirmek istiyoruz. Tüm üyelerimizi ve medya çalışanlarını saat 14.00’te başlayacak programımıza davet ediyorum” dedi.

Şehir içi ve şehir dışı geziler ile öğrencilere yönelik aktiviteler gerçekleştiren İletişim Platformu, özellikle, “İletişim Buluşmaları” adı altında gerçekleştirdiği konferanslarla dikkat çekiyor. Platform tarafından düzenlenen konferanslara, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk,Türk siyasetinin önemli isimlerinden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Prof. Dr. Edibe Sözen, Gazeteci-Yazar Mehmet Baransu katılarak konferans vermişti.