Polemik & Kulis
31 Oca 2024 17:38 Son Güncelleme: 31 Oca 2024 17:47

İletişim Başkanlığı’na flaş atama! En son TRT World'deydi…

TRT World'den ayrılan deneyimli ismin yeni adresi İletişim Başkanlığı oldu.

Geçtiğimiz aralık ayında TRT World'den ayrılan Bora Bayraktar, yeni kariyer adımını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bayraktar, yaptığı açıklamada "İletişim Başkanlığı Uluslararası Yayınlar Koordinatörü" olarak göreve başladığını belirtti.

Ayrıca, bu fırsatı kendisine tanıyan İletişim Başkanı Prof. Dr. Sn. Fahrettin Altun'a teşekkürlerini iletti.

Bayraktar’ın paylaşımı şöyle;

“İletişim Başkanlığı Uluslararası Yayınlar Koordinatörü olarak göreve başladım. Bana bu fırsatı tanıyan Başkanımız Prof. Dr. Sn. Fahrettin Altun'a güvenleri için minnettarım”

BORA BAYRAKTAR KİMDİR?

1973 İstanbul doğumlu Bora Bayraktar, uzun yıllar Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde önde gelen medya kuruluşlarında görev yapmış, uzman gazeteci, yazar ve akademisyendir.

Bayraktar, Euronews İstanbul Temsilciliğini 5 yıl aktif bir şekilde yürüttükten sonra CNN Türk Genel Müdürü olarak görev aldı. Deneyimli isim Anadolu Ajansı Haber Akademisi Direktörlüğü görevini yürütmüş, son olarak TRT World Yayın Koordinatörlüğü yapmıştı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Bayraktar, gazeteci kimliği ile Afganistan, Irak, Suriye, Kosova, Ban Şeria ve Gazze gibi pek çok savaş bölgesinde yer almış, Orta Doğu, Balkanlar ve Güney Kafkasya'da 25’ten fazla ülkede habercilik yapmıştı.