Gündem
15 Ara 2012 20:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

İGC GELENEKSEL YILBAŞI BALOSU YAPILDI

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Yılbaşı Balosu, 500 cemiyet üyesinin ve eşlerinin katılımıyla Kuşadası Fantasia Otel'de yapıldı

Konaklamalı ve iki ayrı gece olarak organize edilen Balo’nun ilk gününde meslekte 50 yılı dolduran ve 70 yaşını aşan 8 cemiyet üyesi gazeteciye 2012 Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü verildi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği Yılbaşı Balosu organizasyonuyla bir araya gelen eski ve yeni kuşak gazeteciler bütün bir yılın stresini atma imkanı buldular.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye, Turizm eski Bakanı ve Basın Konseyi Başkanı Orhan Birgit, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Karaca, Mehmet Ali Dim, Veli Altınkaya, Lütfü Karakaş, Ahmet Ünal, Ramazan Demir, Merih Ak, TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İbrahim Erdoğan ve 500 cemiyet üyesi eşleri ile birlikte katıldı.
 
BİRLİKTELİK MESAJI
2013 yılının dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, “Biz hiç kimseye, hiçbir kişiye siyasi düşüncesinden, bize yakınlığından ya da uzaklığından ötürü bir yaklaşım sergilemedik. Hiç kimseyi ötelemeden, kimseyi ayrıştırmadan kucaklayan bir camiayız. Biz biriz, biz hepimiz” dedi.
Başkan Atilla Sertel, cemiyet üyelerine iyi yıllar dileklerini ileterek, Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü alan gazetecileri kutladı.
 
DUAYEN GAZETECİLERE ÖDÜL
Konuşmaların ardından meslekte 50 yılı dolduran veya 70 yaşını aşan ve geceye katılan üyelere 2012 Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülleri takdim edildi. Mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan üyelerin ödülleri daha sonra takdim edilecek.
2012 Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü alan gazeteciler şöyle: “Hikmet Çetinkaya, Meral Güngör, Orhan Akçora, Ömür Olgundemir, Turgay Erdemgil, Tümay Dane, Tuncay Atilla, Mehmet Ali Varış.”