Gündem
25 Eki 2011 17:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

İGC “HER ÜYEDEN BİR BATTANİYE” KAMPANYASI İLE DEPREM YARALARINI SARACAK!

764 üyeli İzmir Gazeteciler Cemiyeti Van Depremi'nde mağdur olan vatandaşlar için kampanya başlattı.

Türkiye’nin en güçlü gazeteci meslek örgütlerinden biri olan İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Van Depremi’nde mağdur olan vatandaşlarımız için “Her Üyeden Bir Battaniye” kampanyası başlattı. 764 üyesi bulunan İzmir Gazeteciler Cemiyeti, toplanan battaniyeleri Van’daki ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede ulaştıracak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, depremde yaşamlarını kaybedenlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Soğuk hava koşulları dikkate alındığında Van Depremi'nde hayatta kalan kardeşlerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri de battaniye. Bölgeye battaniye yardımı ulaşmasına rağmen bu sayının yeterli olmadığı bilgisine ulaştık. Bu amaçla İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak "Her Üyeden Bir Battaniye" kampanyası başlatıyoruz. Van Depremi'nin yaralarını birlikte sarmak adına, bağışlarıyla katkıda bulunmak isteyen üyelerimiz, her ebattaki battaniyeleri 31 Ekim Pazartesi gününe kadar cemiyet merkezine teslim edebilirler. Türkiye’nin dört bir yanında başlatılan ve çığ gibi büyüyen kampanyalara gazeteciler olarak biz de bu şekilde destek olacağız. Van’daki kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelen desteği vermeye hazırız.”