Televizyon
09 Tem 2018 08:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

İclal Aydın büyük hayalini diziyle gerçekleştirdi!

İclal Aydın, O Hayat Benim dizisindeki Hasret karakteri ile 3 sezon ekranda yer aldıktan sonra dizilere ara vermişti.

14 Eylül 1971 Nevşehir doğumlu olan İclal Aydın, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Spikerlik, şairlik ve oyunculuk yönleri bulunan Aydın, 1995 yılında Bir Demet Tiyatro ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı.

Mirasyediler, Sıcak Saatler, Zor Hedef, Dedem Gofret ve Ben, Avrupa Yakası, İki Aile, Güldünya, Haneler, Aşkın Halleri, Göç, Galip Derviş, O Hayat Benim dizilerinde rol alan İclal Aydın,şimdilerde ise TRT 1 ekranları için Ege’nin Hamsisi dizisinde rol almakta…

O Hayat Benim dizisindeki Hasret karakteri ile 3 sezon ekranda yer aldıktan sonra dizilere ara veren Aydın, yeniden bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmanın heyecanı içinde…



HAYALİ GERÇEK OLDU

İclal Aydın, TRT 1’de ekrana gelecek, ‘Ege’nin Hamsisi’ dizisinde Ege yemekleri lokantası işleten Melahat Çınar karakteriyle, izleyici karşısına çıkacak.

Çekimleri İzmir Sığacık’ta devam eden proje için oyuncu, “Özellikle İstanbul’da yaşayanların hayallerini kurdukları, Ege’ye yerleşip restoran açma işini bu diziyle gerçekleştirdim. Proje sayesinde Sığacık’ta yaşama, hem de çok sevdiğim Ege yemeklerini yapma ve yeme şansına kavuştum” dedi.

16 Temmuz’da başlayacak dizide Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir ve Asuman Dabak gibi isimler de yer alıyor.