Televizyon
16 Haz 2017 01:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

İçerde'nin final fragmanı yayınlandı! Final bölümünde şoke eden an!

İçerde dizisi yayınlanan 39. bölüm final fragmanıyla izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatacak.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Mert’in Eylem’e “hatırlıyor musun sana ben bir şey söylemiştim. Terk edemeyeceğim hiçbir şeyi hayatıma sokmam diye. Büyük konuşmuşum, hazır mısın gazeteci kız?” diyerek evlenme teklifi edeceği sırada Celal’in “evlat” dediği heyecan dolu tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen İçerde'nin 38. bölümünde, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerine kavuştuklarını öğrenen Celal, onlardan intikam almak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’e, Yeşim ve Mustafa’yı da katarak büyük bir oyun oynayan Celal, beklenmedik bir anda son ana kadar “içerde” kalan Yılmaz Kardeşlerin oyununa düştü. Bölümün final sahnesinde tüm suçlarını itiraf eden Celal, sonunda aklanan Sarp tarafından tutuklandı. Haluk Müdür ve ekibi ile annesi Füsun ve kardeşi Mert’in gözleri önünde Celal’i kelepçeleyen Sarp, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Celal’i adalete teslim edebilmek için tam bir yıl boyunca hapis yatan Sarp, hakkın yerini bulduğu anı ilk olarak bu uğurda şehit olan Yusuf Müdür’e seslenerek kutladı. 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İçerde'nin merakla beklenen büyük finali 19 Haziran Pazartesi günü Show TV’de!

İşte "İçerde"nin 39. bölüm tanıtımı!