Spor
25 Eyl 2022 18:19 Son Güncelleme: 25 Eyl 2022 18:42

Icardi ile Wanda Nara barıştı! Yıldız golcünün paylaşımına en çok Galatasaraylılar sevindi

Mauro Icardi, kendisinden ayrılma kararı alan eşi Wanda Nara için sosyal medyada herkesi şaşırtan bir anket yaptı. Nara'nın kendisini aradığı anın ekran görüntüsünü alan Icardi, telefona yanıt verip vermeme konusunda anket başlattı. Arjantinli yıldız ayrıca Wanda Nara ile mesajlaşmalarının bir kısmını da paylaştı.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile yolları ayıran eşi Wanda Nara arasındaki gerilim gün geçtikçe artıyor. Arjantinli golcü son yaptığı hamleyle herkesi çok şaşırttı.

WANDA NARA İÇİN OYLAMA BAŞLATTI

Wanda Nara ile WhatsApp konuşmalarını takipçileriyle paylaşan Mauro Icardi, ilginç bir de anket başlattı. Deneyimli golcü, Wanda Nara'nın kendisini aradığı anın ekran görüntüsünü paylaşarak telefona yanıt verip vermeyeceğini takipçilerinin oylamasına sundu.

"ZEHİRLİSİN"

Icardi ayrıca Wanda Nara ile mesajlaşmalarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Konuşmalarda Arjantinli yıldızın, Wanda Nara'ya "Zehirlisin" yazdığı görüldü.

"SENİ SEVİYORUM ZEHİRLİ"

Mauro Icardi tüm bu paylaşımlarının ardından Mauro Icardi, Wanda Nara'ya, "Seni seviyorum zehirli" yazılı bir paylaşım yaparak barıştıklarının sinyalini verdi.